Type Here to Get Search Results !

CIO GRUP - SİBER AĞ DEFENSX TOPLANTISI

Bugün CIO GRUP olarak bugün toplantılarımızın ikincisini yaptık. Toplantılarımızda CIO arkadaşlara ile yüz yüze bir araya gelip hem dostluklarımızı hemde ICT konularındaki yeni ürünler ile bilgilerimizi arttırıyoruz. Burada hedefimiz özellikle de varsa daha çok yerli ürünleri tanınır hale getirmek. Bugünkü gündem konumuz da DefensX di. Defensx firması geliştirmiş olduğu ürünü ile yurt dışı yatırım almış , genel merkezi ABD de olan kurucuları da yerli olan bir firmamız. Özellikle Web tarayıcısı üzerinden gelebilecek siber güvenlik tehditlerine karşı çözüm sunmakta.

Güvenlik deyince şirketler iç networkünü koruma yönünden Firewall, Siem yada EDR gibi çözümler kullanmakta. Buna ilaveten günümüzde artık uygulamalar intranet yada internet üzerinden olsun SaaS mantıklı, Portal yapısında yada Web tabanlı uygulamalar. Dolayısı ile uygulamalar kullanıcı bilgisayarları yada mobil cihazlar üzerinden browser üzerinden kullanılmakta. DefensX de kullanıcıların bu giriş kapısını diğer güvenlik çözümlerine ilaveten birçok fonksiyonu ile güvenli hale getirmekte.

Bugünkü sponsorumuz DefensX çözüm ortağı OSELO şirketimzdi. Kendileri hem çeşitli konularda çözümler sunan Sistem Entegratörlüğü yapmaktalar hemde sibergüvenlik alanında DefensX ile beraber çalışmaktalar. OSELO firmamıza vermiş oldukları bilgiler ve misafirperverliği için teşekkür eder, Katılımcı CIO arkadaşlarımızada katılımları ve bilgi ve tecrübe katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
hashtagsibergüvenlik hashtagdefensx hashtagSecurebrowser



Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.